Informasjon

Nye i20

Har alt en bil skal ha: sprekt design, tilkoblingsmuligheter,høy sikkerhet og er romslig.

Nytt, smakfullt design

Nye i20 har et nytt, sportslig design, akkurat som de andre nye Hyundai-modellene. Den er full av avansert sikkerhetsutstyr og byr på smarte tilkoblingsmuligheter.

En sportslig stil

Bilens front har en kraftfull støtfanger og kaskadegrillen som er typisk for Hyundai. Tåkelysene har fått nytt design. De er plassert ved siden av luftinntakene som bedrer de aerodynamiske egenskapene.

Kaskadegrill

Den brede kaskadegrillen med nettingmønster og 3D-effekt preger bilens front.

Velg stilen selv

Du kan velge mellom lekre lakkfarger, slik at nye i20 matcher stilen din.

Automatisk nødbremsassistent

Ved hjelp av et frontkamera med flere funksjoner overvåker den automatiske nødbremsassistenten veien foran bilen og bremser automatisk hvis den oppdager at kjøretøyet foran bråbremser. Først varsles du visuelt og med et lydsignal, så økes bremsetrykket avhengig av kollisjonsfaren, og til slutt bremses bilen med maksimal kraft for å unngå en kollisjon. Systemet aktiveres når det registrerer et kjøretøy foran bilen i hastigheter på 10 km/t og høyere.

Filskifteassistent

Filskifteassistenten bruker styreinngrep for å hjelpe deg å holde bilen i kjørefeltet. Hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet uten at du har satt på blinklyset, varsles du visuelt og med et lydsignal. Hvis du ikke reagerer, griper systemet inn og korrigerer styringen for å få bilen tilbake i en trygg posisjon.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistenten registrerer møtende kjøretøyer og kjøretøyer foran bilen i samme kjørefelt, og endrer automatisk til nærlys, slik at andre førere ikke blir blendet. Når systemet ikke registrerer andre kjøretøyer, slår det automatisk på fjernlyset igjen.

Tretthetsvarsling

Tretthetsvarslingen øker sikkerheten. Når den registrerer tegn på at du er uoppmerksom, varsler den deg med et lydsignal og en melding på instrumentdisplayet med en oppfordring om å ta en pause.

Sprekt design

Nye i20 har et nytt, sprekt utseende med mange iøynefallende detaljer.

Bi-projeksjonshovedlykter

Nye i20 har bi-projeksjonshovedlykter med LED-kjørelys som sørger for god sikt.

Kaskadegrill

Nye i20 leveres med en egen versjon av kaskadegrillen som er typisk for Hyundai.

Tåkelys

Tåkelysene er nydesignet for å passe den nye aerodynamiske utformingen av den lave støtfangeren.

Kombinasjonsbaklykter

De stilfulle baklyktene på nye i20 sørger for at bilen blir sett.

Nytt baklukedesign

Nummerskiltet er integrert i baklukedesignet, som understreker bilens stabile og brede bakpart. Ryggekameraet og baklukehåndtaket er diskré skjult ved nummerskiltet, noe som skaper et ryddig uttrykk.

Støtfanger bak

Bakparten domineres av den sportslige støtfangeren med et moderne, mørkt innfelt parti.

Tonede vinduer

De tonende vinduene bak reduserer innsyn og bidrar til å holde en behagelig temperatur i kupeen i kraftig solskinn.

Sidelist

Sidelisten gir nye i20 et dynamisk uttrykk, den beskytter i tillegg mot riper og bulker fra dørene på andre biler. 

15" felger

15" lettmetallfelgene har et stilfullt design.

Stilfull kupé

Kupeen til nye i20 er romslig og har et smakfullt design som matcher det utvendige designet. Du kan velge blant flere farger og dekorelementer.

Innvendig design

I det innvendige designet er det lagt vekt på komfort.
Kupeen preges av smakfulle materialer av høy kvalitet. Du kan velge fargetema for å tilpasse nye i20, slik at den passer din stil.

Stilfullt innvendig design

De nye mønstrene med dekorsømmer gir kupeen en ekstra frisk stil.

Forbruk og ytelse

Nye i20 leveres med en bensinmotor med høy ytelse. Det automatiske start/stopp-systemet er standard og slår motoren automatisk av og på ved lyskryss. Det bidrar til lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp og bedre drivstoffutnyttelse.

1,0-liters T-GDi-bensinmotor (100 hk)

1,0-liters Kappa T-GDI-motoren yter 100 hk og kan levere med 5-trinns manuell girkasse eller en ny 7-trinns dobbelclutchgirkasse.
Den har et innebygd partikkelfilter som reduserer miljøpåvirkningen, i henhold til utslippsstandarden Euro 6d-TEMP.

Manuell girkasse

Nye i20 leveres med en 5-trinns manuell girkasse.

7-trinns dobbelclutchgirkasse

Den nye 7-trinns dobbelclutchgirkassen kombinerer den effektive energiutnyttelsen og kjøreopplevelsen til en manuell girkasse med komforten til en automatgirkasse. 

McPherson-støtdempere foran

McPherson-støtdemperne foran sørger for at bilen er stabil med gode kjøreegenskaper og høy kollisjonssikkerhet.

SmartSense

Nye i20 er utstyrt med SmartSense, våre avanserte førerassistentsystemer, som øker sikkerheten og kjørekomforten.

Filskiftevarsler

Filskiftevarsleren varsler visuelt og med et lydsignal hvis bilen begynner å bevege seg ut av kjørefeltet. Dette bidrar til å forebygge kollisjoner med andre kjøretøyer.

Automatisk nødbremsassistent

Ved hjelp av et frontkamera med flere funksjoner overvåker den automatiske nødbremsassistenten veien foran bilen og bremser automatisk hvis den oppdager at kjøretøyet foran bråbremser. Først varsles du visuelt og med et lydsignal, så økes bremsetrykket avhengig av kollisjonsfaren, og til slutt bremses bilen med maksimal kraft for å unngå en kollisjon. Systemet aktiveres når det registrerer et kjøretøy foran bilen i hastigheter på 10 km/t og høyere.

Aktiv filskifteassistent

Filskifteassistenten registrerer bilens posisjon og varsler deg ved usikre bevegelser i hastigheter over 60 km/t. Den varsler visuelt og med et lydsignal før den griper inn og korrigerer styringen for å hjelpe deg å holde bilen i kjørefeltet.

Fjernlysassistent

I automatisk modus registrerer fjernlysassistenten møtende kjøretøyer og kjøretøyer i samme kjørefelt som bilen, og endrer automatisk til nærlys, slik at andre førere ikke blir blendet. Når det ikke registreres noen andre biler, slår systemet automatisk på fjernlyset for maksimal sikt.

Tretthetsvarsling

Denne standardfunksjonen øker sikkerheten ved å kontinuerlig overvåke og analysere kjøremønstret. Når den registrerer tegn på tretthet eller dårlig konsentrasjon, varsler den føreren med et lydsignal og en melding i informasjonsdisplayet med en oppfordring om å ta en pause.

Statiske kurvelys

Det statiske kurvelyset bedrer sikten når du svinger, ved å lyse opp veien i den retningen du svinger, slik at du raskere oppdager hindringer og forgjengere.

Nødstoppsignal

Ved nødstopp blinker bilen automatisk med nødlysene for å varsle førerne bak deg og redusere faren for påkjørsel bakfra. 

Dekktrykkovervåkning

Dekktrykkovervåkningen overvåker trykket i alle fire dekkene og varsler deg når trykket blir for lavt.

Seks kollisjonsputer 

Nye i20 har seks kollisjonsputer som beskytter deg og passasjerene dine ved kollisjoner fra alle kanter. Det er front- og sidekollisjonsputer for begge forsetene og sidekollisjonsputer foran og bak.

Sikkerhetssperre på vinduer med elektrisk vindusheis

Alle sidevinduene kan åpnes og lukkes med et tastetrykk. Vinduene i fordørene har en ettrykksfunksjon for automatisk lukking/åpning med sikkerhetssperre ved klemfare.

Tilkoblingsmuligheter og komfortfunksjoner

Nye i20 leveres med smart teknologi for enkel tilkobling og praktiske funksjoner for høy komfort.

Parkeringsassistent bak

Ved hjelp av parkeringsassistenten bak med radarsensorer i støtfangeren bak går parkeringen som en lek. Systemet varsler deg med et lydsignal og visuelt når støtfangeren nærmer seg en hindring under parkering.

Manuelt klimaanlegg

Klimaanlegget sørger for en behagelig temperatur i kupeen og holder vinduene frie for dugg.

Navigasjonssystem

Navigasjonssystemet med 7-tommersskjerm (ekstrautstyr) i nye i20 inkluderer alle navigasjons-, medie- og tilkoblingsfunksjoner. Navigasjonssystemet har 3D-kart. I tillegg omfatter det gratis abonnement på LIVE-tjenester i syv år, inkludert oppdatert informasjon om vær, trafikk og fotobokser. Berøringsskjermen på 7 tommer gir deg enkel tilgang til alt, inkludert Apple CarPlay™ og Android Auto™, slik at du har tilgang til funksjonene på smarttelefonen på skjermen i bilen.

USB-lader

Nye i20 leveres med en USB-lader, slik at passasjerene kan lade mobiltelefoner og nettbrett.

Smarte løsninger

Nye i20 er utstyrt med en rekke smarte løsninger, toppmoderne tilkoblingsmuligheter og praktisk utstyr som gjør kjøreturen behagelig.

Supervision-display

Supervision-displayet i nye i20 er plassert slik at det er lett å se og bruke. Her ser du viktige kjøredata, for eksempel statusen til aktivt sikkerhetsutstyr, rekkevidde og drivstofforbruk, navigasjonsmeldinger, utetemperatur og mye annet.

Multifunksjonsratt

Med de ergonomisk plasserte betjeningselementene på det sportslige rattet kan du koble til og trygt styre smarttelefonen og ulike funksjoner på bilen mens du kjører. Du kan bruke dem til å regulere volumet og bruke telefonen, stille inn kjørecomputeren og cruise control.

Setevarme og oppvarmet ratt

Setevarmen og det oppvarmede rattet gjør det mer behagelig å kjøre om vinteren. De varmes raskt opp og holder deg varm.

USB-port og AUX-inngang

USB-porten og AUX-inngangen er plassert lett tilgjengelig, slik at det er enkelt å koble til smarttelefonen, nettbrettet og lignende.

Bakseterygg som kan deles og legges i forholdet 60:40

Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40 når du trenger plass til mer bagasje. Når bakseteryggen legges ned, blir lasteflaten helt jevn, og bagasjeromsvolumet øker fra 326 til 1 042 liter.

Bagasjeromsvolum

Nye i20 har et romslig bagasjerom på 326 liter. Du kan flytte bagasjeromsgulvet opp og ned etter behov, og det er mange oppbevaringsmuligheter i kupeen.

Innstilling av førersetet

Det er enkelt å stille inn høyden og vinkelen på førersetet.

Brillehus

Det er et lett tilgjengelig brillehus i takkonsollen.

Manuell innstilling av rattvinkel og -høyde

Rattstammen har manuell innstilling av rattvinkelen og -høyden, slik at du kan finne en avslappet og behagelig kjørestilling. 

Regnsensor

Regnsensoren aktiverer automatisk vindusviskerne når den registrerer nedbør på frontruten, og tilpasser hastigheten etter nedbørsmengden.

Koppholdere

De er plassert lett tilgjengelig mellom forsetene.

Flaskeholdere i dørene

Det er plass til flasker på 1,5 liter i fordørene og 1 liter i bakdørene.

Midtkonsoll og armlene

Det er et oppbevaringsrom under armlenet i midtkonsollen. 

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai i20 Hyundai i20 Hyundai i20 Hyundai i20

Meld interesse

Personvern