Informasjon

Romslig og stilfull kupé

Det innvendige designet til nye IONIQ plug-in er rent og ryddig, og kupeen er full av nye funksjoner. Denne praktiske 5-seteren byr på høy komfort og nettbaserte tjenester. Kupeen er laget av miljøvennlig plast og naturmaterialer, blant annet økologiske sukkerrør og lavastein.

Bluelink® nettbaserte tjenester

Du kan styre IONIQ plug-in med smarttelefonen eller med stemmen. Med Bluelink® kan du koble IONIQ plug-in til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Du får gratis abonnement på Hyundais LIVE-tjenester med oppdatert informasjon om trafikk, ledige parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, drivstoffpriser og interessepunkter. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.


Fjernlåsing og -opplåsing av dørene

Hvis du glemmer å låse bilen, sender IONIQ plug-in en melding om det til smarttelefonen din. Da kan du, etter at du har lagt inn PIN-koden, låse eller låse opp din IONIQ plug-in med en knapp i Blue-link-appen.* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai IONIQ plug-in Hyundai IONIQ plug-in Hyundai IONIQ plug-in

Meld interesse

Personvern