Informasjon

En unik stil

Den lukkede grillen understreker at KONA electric er helelektrisk. Den spesielle støtfangeren foran og de karakteristiske doble KONA-hovedlyktene runder av det unike designet.

Elegant utforming

Helt nye KONA electric har en utforming som tar seg godt ut fra alle kanter. Elementer i kontrastfarger betoner de kraftfulle formene i SUV-designet.

DET BESTE FRA TO VERDENER

KONA electric er romslig med et iøynefallende design. Samtidig har den en imponerende elektrisk rekkevidde på opptil 449 km. Her får du det beste fra to verdener.

Fleksibel lading

Lad hjemme over natten eller fra en hurtiglader når du er på farten. KONA electric kan lades på mange måter. Litium-ion polymerbatteripakken gir lavere minnesensitivitet, god lade-/utladingseffektivitet og høy toppeffekt.

Head-up display

Det nye head-up displayet øker sikkerheten. Det har en krystallklar visning av viktig informasjon som hastighet, navigasjonsmeldinger og advarsler fra sikkerhetssystemene midt i synsfeltet ditt.

Nytt kombiinstrument med 7"-skjerm

Det innovative digitale kombiinstrumentet med 7"-skjerm viser kjøremodus, energiflyt og batterinivå. Ett blikk på skjermen er nok til at du ser hvordan kjørestilen din påvirker rekkevidden.

Aerodynamisk design

KONA electric har en stilfull utforming og gode kjøreegenskaper. Den har aerodynamiske designelementer, som lukket grill, aerodynamisk optimerte felger og understell pluss aktive luftspjeld i støtfangeren foran. Dette reduserer luftmotstandskoeffisienten og reduserer energiforbruket.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai KONA electric Hyundai KONA electric Hyundai KONA electric

Meld interesse

Personvern