Informasjon

PÅ VEI MOT EN RENERE FREMTID

Nexo er den nye hydrogenmodellen fra Hyundai. Helt nye NEXO er en unik hydrogenelektrisk-SUV som kombinerer toppmoderne teknologi og futuristisk design med lang rekkevidde. Den har nye førerassistentsystemer som automatisk parkering og filskifteassistent. NEXO er det teknologiske flaggskipet i Hyundais satsning på miljøvennlig drivteknologi og en milepæl i utviklingen av lavutslippsbiler. Hyundai planlegger å lansere 18 miljøvennlige modeller innen 2025. Denne nye utviklingsstrategien er også et skritt på veien mot å skape et renere miljø ved hjelp av miljøvennlige biler.

Inspirert av naturen 

Den aerodynamiske utformingen gir helt nye NEXO et design som skaper assosiasjoner til vann, det eneste utslippet fra denne bilen.

HISTORIKK

Helt nye NEXO er ikke bare et bevis på Hyundais satsning på miljøvennlige biler, den styrker også selskapets ledende posisjon innenfor det hydrogenelektriske bilsegmentet. Hyundai har ledet utviklingen av brenselcelleteknologien helt siden vi begynte med forskning og utvikling på feltet i 1998. I 2013 var vi de første som startet kommersielt salg av en hydrogenbil, da ix35 ble lansert. Hyundai ble dermed den første bilprodusenten som satte en hydrogenelektrisk bil i serieproduksjon.

TOPPMODERNE TEKNOLOGI

Med verdens mest effektive brenselcelleteknologi, påfyllingstid på bare 5 minutter og en rekkevidde på 666 kilometer (WLTP) stiller helt nye NEXO i en klasse for seg. Den er bygd på en egen plattform som gir høyere motorytelse per vektenhet, raskere akselerasjon og bedre plass i kupeen.

HØY YTELSE OG ENERGIUTNYTTELSE

Med en rekkevidde på 666 kilometer (WLTP) og verdens mest effektive brenselcelleteknologi stiller NEXO i en egen klasse. Den er bygd på en egen plattform som gir høyere motorytelse per vektenhet, raskere akselerasjon og bedre plass i kupeen.


NY BRENSELCELLETEKNOLOGI SOM GJØR HVERDAGEN ENKLERE

NEXO er en bil med innovativ brenselcelleteknologi for fremtiden. Den utslippsfrie hydrogenelektriske bilen har en rekkevidde som gjør den egnet for både daglig kjøring til og fra jobb og lange kjøreturer. Akselerasjonen og ytelsen er bedre enn på Hyundai ix35, det samme er energiutnyttelsen.

SLIK VIRKER BRENSELCELLEDRIVLINJEN

Brenselcellene, elmotoren, batteriet og hydrogentankene arbeider sammen for å drive den helt nye hydrogenelektriske bilen NEXO. Når hydrogen som er lagret i tankene, når fram til brenselcellene, brytes det ned til protoner og elektroner. Strømmen av elektroner som skapes i brenselcellen, generer strøm som driver elmotoren, og protonene reagerer med oksygenmolekyler i luften og genererer varme og vann, som er det eneste utslippet.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai Nexo Hyundai Nexo Hyundai Nexo

Meld interesse

Personvern