Informasjon

FORESTER HYBRID AWD

Nye Subaru Forester Hybrid 2020-modell har et høyere dreiemoment og forbedret akselerasjon takket være den elektriske motoren, samt et lavere forbruk. Subaru har utviklet et unikt hybridsystem som ikke går på bekostning av det permanente firehjulstrekksystemet som har gjort oss til verdens mest valgte merke med 4x4. I Subaru Forester Hybrid kan du være trygg på at du alltid kommer deg fram.

HYBRIDTEKNOLOGI SOM SPILLER PÅ LAG MED FIREHJULSTREKKET

Subaru sitt anerkjente og utprøvde AWD-system er nærmest uendret i hybridmodellene. Det unike med Subaru sitt permanente symmetriske firehjulsdriftssystem er at alle hovedkomponenter i drivverket, som girkassen, mellomakselen og bakre differensial, ligger i en symmetrisk linje bak BOXER-motor en som resulterer i en 50:50 vektfordeling. Dette gir en gunstig vektfordeling foran og bak, og ikke minst sideveis. Det permanente symmetriske firehjulsdriftssystemet har et lavere tyngdepunkt enn andre systemer, og overfører kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul til enhver tid.

REDESIGNET GIRKASSE

CVT-girkassen er derimot totalt redesignet og det er implementert en 10kW elektromotor i bakkant av CVT-enheten. Motoren virker både som fremdriftsmotor og som en dynamo ved regenerering. Motoren er koblet til et 118,4 volt litium-ionbatteri som er spesialdesignet for hybriddrift.

REDUSERT DRIVSTOFFORBRUK

Den elektriske motoren kan gi kraft til drivlinjen alene, eller i kombinasjon med forbrenningsmotoren. Ved høyere hastighet, når den elektriske motoren har liten eller ingen effekt, kobles denne helt ut via en clutch for å unngå unødig friksjonstap, og derav høyere bensinforbruk og utslipp. Kraften for igangsetting kommer normalt fra den elektriske motoren. Når hastigheten øker, eller når det gis et visst gasspådrag, vil Boxer-motoren starte for å assistere den elektriske motoren med tilstrekkelige krefter.

BEDRE AKSELERASJON OG DREIEMOMENT

Når rask akselerasjon er ønskelig brukes kreftene både fra el-motoren og Boxermotoren kombinert for mest mulig effekt. EV-kjøring inntreffer ved lavere hastighet opp til 40 km/t, der Boxer-motoren normalt sett vil ha dårlig drivstofføkonomi og dreiemoment. Når ladenivået på høyvoltbatteriet er lavt, vil Boxer-motoren starte automatisk og bidra med ladning. Ved høye turtall på Boxer-motoren, kobles el-motoren automatisk ut for å unngå unødvendig friksjonstap

MAKSIMAL FREMKOMMELIGHET

Med høy bakkeklaring på 22 cm, og en slippvinkel på henholdsvis 20 og 26 grader foran og bak, er For ester Hybrid designet for å komme seg fram overalt. Det nyutviklede X-Mode systemet har blitt oppdatert slik at det er enda enklere å tilpasse seg ulike typer underlag som dyp snø og gjør me.

NY BIL OG NYTT DESIGN 

Den høyreiste designet gir Forester Hybrid et sporty preg og sørger for at du har optimal sikt. Nye LED frontlys gir bilen et tøft ør neaktig uttrykk. Et standard off-road kit gir nye Forester et mer robust utseende, og en rekke oppgraderinger har blitt gjort slik at bilen fremstår som barskere enn sin forgjenger. Interiøret har også blitt oppgradert og føles mer luksuriøst, med blant annet LED interiørlys.

EYESIGHT OG AVANSERT SIKKERHETSPAKKE

Nye Forester Hybrid kommer med det anerkjente førerassistansesystemet EyeSight som hjelper deg å forebygge kollisjon, om du et øyeblikk skulle være uoppmerksom. Som et ekstra par øyne på veien, bruker EyeSight to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, på nesten samme måte som det menneskelige øyet.

I tillegg får du den Avanserte Sikkerhetspakken på utvalgte modeller som inneholder: Sidespeil Monitor, Driver Monitoring System, Blindsonevarsler, Ryggeassistanse som varsler og hindrer fører fra å rygge ved kryssende trafikk eller ved andre hindringer bak. Automatisk fjernlys på/av.

NYHET – DRIVER MONITORING SYSTEM

Dette er et nytt sikkerhetssystem som sørger for trygghet for sjåføren ved å gi beskjed hvis blikket viker fra veien. Systemet sørger for gjenkjennelse av sjåføren og stiller inn setet og sidespeilene mm. etter sjåførens preferanser.

NYE SUBARU GLOBAL PLATFORM

Nye Subaru Forester Hybrid er bygget på Subaru Global Platform som betyr at modellen har bedre retningsstabilitet, mindre krengning, og bedre fjæring.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Subaru FORESTER Subaru FORESTER Subaru FORESTER Subaru FORESTER Subaru FORESTER Subaru FORESTER Subaru FORESTER

Meld interesse

Personvern