Informasjon

IMPREZA AWD

Den helt nye Subaru Impreza er en sportslig og romslig bil i kompaktklassen bygget for aktiv livsstil uansett vær og kjøreforhold. Den er like godt egnet for en kort bytur som en ferietur. Nye Subaru Impreza holder deg trygt på veien med permanent symmetrisk firehjulstrekk – Symmetrical All – Wheel Drive – under alle kjøreforhold og under alle årstider. I tillegg kommer nye Subaru Impreza med det anerkjente førerassistansesystemet EyeSight og den Avanserte Sikkerhetspakken, som hjelper deg å forebygge kollisjon.Vi kaller det Subaru totalsikkerhet – trygghet for deg og dine.

VERDENSLEDENDE FØRERASSISTANSETEKNOLOGI

Nye Subaru Impreza kommer med det anerkjente førerassistansesystemet EyeSight som hjelper til deg å forebygge kollisjon, om du et øyeblikk skulle være uoppmerksom. Som et ekstra par øyne på veien, bruker Eyesight to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, på nesten samme måte som det menneskelige øyet.

SPORTSLIG INTERIØR

I et funksjonelt og komfortabelt interiør med rikelig plass, finner både du og dine passasjerer dere godt til rette. Den helt nye Subaru Impreza har et interiør av høy kvalitet og et innholdsrikt infotainmentanlegg med navigasjon og DAB+. God benplass, et stort bagasjerom og komfortable seter gjør enhver kjøretur til en fornøyelse.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Subaru IMPREZA Subaru IMPREZA Subaru IMPREZA Subaru IMPREZA Subaru IMPREZA

Meld interesse

Personvern