Informasjon

OUTBACK AWD

Subaru Outback var verdens første stasjonsvogns-SUV. Høy, stor og sikker, men med lavt tyngdepunkt og overlegent veigrep. Mange har siden forsøkt å kopiere dette premiumkonseptet, men Outback har flere forsprang. Solid og ustoppelig med den høyeste grad av sikkerhet, både aktiv og passiv, og ikke minst med Boxer-motorens lave tyngdepunkt og sitt legendariske permanente firehjulstrekksystem.

VERDENS STØRSTE PÅ FIREHJULSTREKK

Subaru var først med firehjulstrekk i serieproduserte personbiler tidlig på 1970-tallet, og er i dag verdens største produsent av biler med firehjulstrekk. Du finner derfor et ledende og vel gjennomprøvd permanent firehjulstrekksystem i Outback, og ikke et reaktivt system som kobler inn forhjulene når bakhjulene slipper taket. Subaru selger over en million biler i året på verdensbasis, og Outback er med sitt karosseri, C-formede LED hovedlys, robuste fangere og de røffe railsene på taket en moderne og avansert bilopplevelse.

EYESIGHT - FØREASSISTANSESYSTEM

Subaru er opptatt av totalsikkerhet og en viktig del av dette er forebyggende sikkerhet og systemer som hjelper til og sikrer deg slik at ulykker ikke skjer. Derfor har Subaru utviklet det banebrytende førerassistentsystemet EyeSight. EyeSight er som et par ekstra øyne på veien og bruker to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning - nesten på samme måte som det menneskelige øyet. Når EyeSight oppdager en sannsynlig fare for en kollisjon, blir føreren advart samt bidrar til å aktivere bremsene om nødvendig for å unngå en kollisjon. 

NYUTVIKLET OG AVANSERT INFOTAINMENTSYSTEM  

Du kan bruke Apple CarPlay og Android Auto i den helt nye Subaru Outback. Appene gjør det enklere for deg å bruke din smarttelefon under enhver kjøretur. Du kan styre din smarttelefon med betjeningsknappene på rattet, berøringsskjermen eller din stemme.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Subaru OUTBACK Subaru OUTBACK Subaru OUTBACK Subaru OUTBACK Subaru OUTBACK Subaru OUTBACK Subaru OUTBACK

Meld interesse

Personvern