Informasjon

XV HYBRID AWD

Nå er kompakt SUV-en Subaru XV her som Hybrid, og den kommer selvfølgelig med permanent symmetrisk firehjulstrekk og testvinnende Eyesight førerassistansesystem som standard. Med over en million solgte biler i fjor er Subaru verdens mest valgte merke med 4x4!

OVERLEGEN PÅ FREMKOMMELIGHET 

Nye Subaru XV Hybrid er overlegen på veigrep, kvalitet og driftssikkerhet. De beste egenskapene til nye Subaru XV Hybrid er ytterligere forsterket ved at modellen er bygget på den nye Subaru Global Platform. Nye Subaru XV Hybrid er laget for å være en robust følgesvenn som takler de verst tenkelige situasjoner med størst grad av sikkerhet, komfort, og gir deg frihet til å kunne ta deg frem som du vil uansett vær og kjøreforhold.

VÅR HYBRID-TEKNOLOGI

Subaru sitt anerkjente og utprøvde firehjulstrekk system er nærmest uendret på nye XV Hybrid. CVT girkassen er derimot totalt redesignet og det er implementert en 10kW (65 Nm) elektromotor i bakkant av CVT enheten. Motoren er koblet til et 118,4 volt Litium-ion batteri spesialdesignet for hybrid drift.
Den elektriske motoren kan gi kraft til drivlinjen alene, eller i kombinasjon med forbrenningsmotoren. Kraften for igangsetting kommer normalt fra el-motoren. Når hastigheten øker, eller når det gis et visst gasspådrag, vil boxer-motoren starte for å assistere el-motoren med tilstrekkelige krefter. Når rask akselerasjon er ønskelig og det gis mye "gass", brukes kreftene både fra el-motoren og boxer-motoren kombinert for mest mulig effekt.
EV kjøring inntreffer ved lavere hastigheter (opp til 40 km/t), der normalt boxer-motoren har dårlig drivstoff økonomi og dreiemoment. Når ladenivået på høy-volt batteriet er lavt, vil boxer-motoren starte automatisk og bidra med ladning. Ved høye turtall på boxer-motoren, kobles el-motoren automatisk ut for å unngå unødvendig friksjonstap.

VERDENSLEDENDE FØRERASSISTANSETEKNOLOGI

Nye Subaru XV Hybrid 2020-modell kommer med det anerkjente førerassistansesystemet EyeSight som hjelper deg å forebygge kollisjon, om du et øyeblikk skulle være uoppmerksom. Som et ekstra par øyne på veien, bruker Eyesight to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, på nesten samme måte som det menneskelige øyet.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Subaru XV Hybrid Subaru XV Hybrid Subaru XV Hybrid Subaru XV Hybrid Subaru XV Hybrid Subaru XV Hybrid Subaru XV Hybrid

Meld interesse

Personvern